ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Αθλητικές & πολιτιστικές διοργανώσεις στον Πόρο!

 • Συνοριακά Νεότερης Ελλάδας 2019

  Σάββατο 31 Αυγούστου, 20:30, Ρώσικος Ναύσταθμος: Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη

 • Συνοριακά Νεότερης Ελλάδας 2019

  Παρασκευή 30 Αυγούστου, 21:00, πλ. Ηρώων: Συναυλία Μπάντας Πολεμικού Ναυτικού

 • Συνοριακά Νεότερης Ελλάδας 2019

  Πέμπτη 29 Αυγούστου, 21:00: Παρουσίαση του βιβλίου του Κωστή Δουζίνα για το αρχείο του Κωνσταντίνου Λογοθέτη Δουζίνα (1803-1830) και την ιστορία του Πόρου

 • 11η Διεθνής Ακαδημία και Φεστιβάλ Πιάνου «Αναστάσιος Λεϊμονής»

  Δευτέρα 19 Αυγούστου – Πέμπτη 29 Αυγούστου: Η διοργάνωση προσελκύει νεαρούς πιανίστες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρουσιάζουν μοναδικά ρεσιτάλ, μεταξύ των οποίων και το εντυπωσιακό ρεσιτάλ στο Ιερό του Ποσειδώνα

 • Poros Arts Festival 2019

  Δευτέρα 5 Αυγούστου, 21:00, Νεώριο/παραλία Πέτρου: Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη με τον Δώρο Δημοσθένους και την Μαρία Κηλαηδόνη

 • Μουσική Δωματίου Leondari Ensemble

  Τρίτη 2 Αυγούστου, 21:30, Αμφιθέατρο κτ. Συγγρού: Η ετήσια συνάντηση καταξιωμένων μουσικών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρουσιάζουν μια σειρά συναυλιών στα νησιά του Σαρωνικού (εκδήλωση με εισιτήριο)

 • Poros Arts Festival 2019

  Σάββατο 20 Ιουλίου, 21:00, πλ. Αγ. Γιώργη: ρεσιτάλ πιάνου Γιώργου Βολίκα «Γένεσις»

 • Poros Arts Festival 2019

  Σάββατο 13 Ιουλίου, 21:00: παραλία Ασκελίου: Συναυλία Burger Project

 • 2ο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας στον πεζόδρομο της δημοτικής αγοράς

  Σάββατο – Κυριακή 13-14 Ιουλίου: Υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας «Ο Πόρος που αγαπάμε», αφήγηση βιβλίου «Είμαι ο Λέων των Κυθήρων», λειτουργία εθελοντικής δανειστικής βιβλιοθήκης, δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, κ.ά.

 • Συναυλία της μπάντας του Λιμενικού Σώματος στο Λιμάνι του Πόρου

  Στο πλαίσιο των δράσεων που έχει αναλάβει το Αρχηγείο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Σώματος, ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 30.6.2019 και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Μπάντας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον Πόρο υπό την αιγίδα του Δήμου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και του Λιμεναρχείου Πόρου.

  Η συναυλία θα είναι χωρίς εισιτήριο και θα γίνει στην πλατεία Ηρώων.

image

Ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot ανακοινώνουν τη διοργάνωση στις 3 & 4 Οκτωβρίου 2020, της αθλητικής εκδήλωσης multisport POROSEA 2020 (τριάθλο, aquathlon, κολύμβηση και δρομικά) στο πανέμορφο νησί του Πόρου.

Κάλεσμα Δημάρχου

«Είναι μεγάλη μας χαρά που στο νησί μας στήνουμε προσεκτικά και συστηματικά τις βάσεις για αθλητικό τουρισμό. Με απόλυτο σεβασμό στους αθλητές, τους συνοδούς και τα αγωνίσματα, σταθερή μας επιδίωξη είναι να αναδείξουμε τον Πόρο σε κορυφαίο προορισμό αθλητικών διοργανώσεων.

Η παγιωμένη συνεργασία μας με την whynot έχει ήδη αποφέρει μία διοργάνωση που τείνει να γίνει ορόσημο στο ετήσιο αθλητικοτουριστικό «καλεντάρι» της χώρας μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας και δεσμευόμαστε ότι το Porosea 2020, το οποίο αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον κορωνοϊό και συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους του θέματος και θα βελτιώσει περεταίρω τις επιδόσεις μας, με ανανεωμένο σχεδιασμό και προσοχή στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Όπως κάθε χρόνο, Δήμος, Υπηρεσίες, εθελοντές, επιχειρήσεις και τοπικοί Σύλλογοι θα συνεργαστούν δημιουργικά με τη συνδιοργανώτρια εταιρεία, ώστε όλα να είναι όπως πρέπει τις ημέρες των αθλητικών εκδηλώσεων.

Σας προσκαλούμε να βρεθείτε στον Πόρο με τις οικογένειές σας, τους φίλους σας και τους συναθλητές σας ώστε να συνεχίσουμε αυτό το πανέμορφο ταξίδι στον χώρο του αθλοτουρισμού και πάνω από όλα να περάσουμε καλά.
Καλή προετοιμασία και σας περιμένουμε!»

Γιάννης Δημητριάδης
Δήμαρχος Πόρου


Porosea 2019

Δείτε το επίσημο βίντεο της αθλητικής διοργάνωσης multisport Porosea 2019


Porosea 2018

Δείτε το επίσημο βίντεο της αθλητικής διοργάνωσης multisport Porosea 2018Sign In