ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

Όλα αυτά που μπορείτε να κάνετε

Αλιευτικός Τουρισμός

Poros Fishing Trips

Ο καπετάν Τάσος ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα από το 1994. Από την εμπειρία και τις γνώσεις που απέκτησε θα ήθελε να σας μάθει διάφορες τεχνικές και μυστικά για την τέλεια ψαριά...

Περιγραφή:


Ο καπετάν Τάσος ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα από το 1994. Από την εμπειρία και τις γνώσεις που απέκτησε θα ήθελε να σας μάθει διάφορες τεχνικές και μυστικά για την τέλεια ψαριά.

Ψάρεμα στα καταγαλανά νερά του Πόρου και του Σαρωνικού κόλπου, πέρασμα από κολπίσκο σε κολπίσκο, μπάνιο και τέλος γεύμα πάνω στο σκάφος με ότι έπιασε η ψαριά!

Θα κολυμπήσετε σε άβατους και πανέμορφους κολπίσκους, σε γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά, με τα πεύκα να φτάνουν μέχρι τις απόκρημνες ακτές ή τις αμμουδερές παραλίες τους.

Με ποιους τρόπους θα ψαρέψετε:

Ψάρεμα με καλάμι: Ψαρεύουμε με την τεχνική της Συρτής και έχουμε τη δυνατότητα να πιάσουμε Τονάκια, Συρτές, Λούτσους, Μελανούρια και διάφορα άλλα Αφρόψαρα.

Ψάρεμα με καθετή: Δολώνουμε τα αγκίστρια μας στην Καθετή και την ανεβοκατεβάζουμε σε διάφορα βάθη. Έχουμε τη δυνατότητα να πιάσουμε Χάνους, Πέρκες, Λιθρίνια, Σαργούς και διάφορα άλλα Πατόψαρα.

Ψάρεμα με δίχτυα: Σηκώνουμε τα δίχτυα μας, που τα έχω ρίξει από το προηγούμενο βράδυ και τα ξεψαρίζουμε παρέα, βγάζοντας τα ψάρια που συνήθως είναι Μπαρμπούνια, Μπακαλιάροι, Κολιοί, Σκορπίνες και διάφορα άλλα.

Ψάρεμα με παραγάδι:
Σηκώνουμε τα παραγάδια μας, που τα έχω ρίξει από το προηγούμενο βράδυ με τα οποία έχουμε την ευκαιρία να πιάσουμε καλά και αξιόλογα ψάρια, όπως Φαγκριά, Λιθρίνια, Συναγρίδες, Στείρες, Σαργούς...Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Στοιχεία Επικοινωνίας:Άλογα - Δραστηριότητες

In The Land Of The Wolf

Το αγρόκτημά μας, «Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ», βρίσκεται στην πλαγιά των Αδερών, μόλις 4 χιλ. από τον Γαλατά, απέναντι από το νησί του Πόρου. Σε αυτόν τον μαγικό τόπο με την υπέροχη θέα του βουνού και της θάλασσας, ζουν τα άλογά μας ελεύθερα στην φύση...

Περιγραφή:


Το αγρόκτημά μας, «Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ», βρίσκεται στην πλαγιά των Αδερών, μόλις 4 χιλ. από τον Γαλατά, απέναντι από το νησί του Πόρου. Σε αυτόν τον μαγικό τόπο με την υπέροχη θέα του βουνού και της θάλασσας, ζουν τα άλογά μας ελεύθερα στην φύση.

ΔΥΩΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ και ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ

Αφέσου στην θεραπευτική ενέργεια των αλόγων, με την καθοδήγησή και την φροντίδα μας, και απόλαυσε την αρμονία και την γαλήνη της φύσης . Μάθε τα πάντα για αυτά τα υπέροχα πλάσματα και τον κόσμο τους. Αγκάλιασε τα και ταΐσε τα με μήλα και καρπούζι, την αγαπημένη τους λιχουδιά.

Πήγαινε ακόμη πιο πέρα, σε συνάντηση με το Α-ΛΟΓΟ μέρος του εαυτού σου και κάνε το δικό σου ξεχωριστό «ταξίδι» μέσα από την επαφή με τα άλογα και την φύση, γιατί πάντα συμβαίνουν υπέροχα πράγματα όταν συναντώνται ο άνθρωπος και το «άλλο-εγώ» (άλογο)!

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ

Η διανυκτέρευση σε εξοπλισμένες σκηνές μέσα σε φραγμένο χώρο, εκεί όπου τα άλογα μας ξεκουράζονται, ποτίζονται στις γούρνες και παίζουν στο φεγγαρόφωτο, είναι μία ξεχωριστή εμπειρία.

Σε αυτόν τον μαγικό χώρο η αλληλεπίδραση του ανθρώπου με τα άλογα πυροδοτεί την ανάπτυξη μίας υπέροχης θεραπευτικής σχέσης που παραμένει ανεξίτηλη στο πέρασμα του χρόνου!Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Στοιχεία Επικοινωνίας:


The GREEK EXPLORERS

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ανταποκρίνεται σε αξιώσεις για περιπετειώδεις διακοπές. Την άνοιξη και το φθινόπωρο υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία πεζοπορικών διαδρομών στην περιοχή, για μισή ή ολόκληρη ημέρα και σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις απαιτήσεις της κάθε ομάδας...

Περιγραφή:


«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ανταποκρίνεται σε αξιώσεις για περιπετειώδεις διακοπές.

Την άνοιξη και το φθινόπωρο υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία πεζοπορικών διαδρομών στην περιοχή, για μισή ή ολόκληρη ημέρα και σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις απαιτήσεις της κάθε ομάδας.

Τα εξαιρετικά δυνατά, καθαρά τοπία της περιοχής, με την γαλήνια θέα των ακτών και των νησιών του Σαρωνικού Κόλπου αποτελούν μία πρόκληση για πεζοπορίες, αλλά και για εξορμήσεις με 4x4.

Η μακρόχρονη εμπειρία του αρχηγού των εξορμήσεών μας στην ορειβασία και την πλοήγηση στην ξηρά, κάνει την κάθε εμπειρία ευχάριστη και ξεχωριστή!

Για το καλοκαίρι προτείνουμε εύκολες πεζοπορικές διαδρομές στο ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ των Μεθάνων, μέσα από εκπληκτικά τοπία πετροποιημένης λάβας πάνω στον φόντο της γαλανής θάλασσας. Καταλήγουμε σε κοντινό ψαροχώρι για φαγητό και βουτάμε σε απόμακρες παραλίες με κρυστάλλινα νερά.

Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι η διάσχιση του φαραγγιού του ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΦΥΡΟΥ, όπου δολίνες, τρεχούμενα νερά ανάμεσα σε πελώριους βράχους και πανύψηλα πλατάνια με δροσερή σκιά μας προσκαλούν να εξερευνήσουμε και να απολαύσουμε την φύση.Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Στοιχεία Επικοινωνίας:Γυμναστήρια

B.M. Gym Club Poros Gym

Η σωστή γυμναστική σας προσφέρει ένα όμορφο και γυμνασμένο σώμα, βελτιώνει τη φυσική σας κατάσταση, διατηρεί την υγεία και την ψυχολογία σας σε υψηλά επίπεδα και το κυριότερο, αποβάλλει το άγχος από τη ζωή σας...

Περιγραφή:


Η σωστή γυμναστική σας προσφέρει ένα όμορφο και γυμνασμένο σώμα, βελτιώνει τη φυσική σας κατάσταση, διατηρεί την υγεία και την ψυχολογία σας σε υψηλά επίπεδα και το κυριότερο, αποβάλλει το άγχος από τη ζωή σας.

Το Poros Gym βρίσκεται στην περιοχή Ασκέλι του Πόρου και είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος με μηχανήματα, όπου το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Σε ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον το Poros Gym παρέχει πλήρεις υπηρεσίες εκγύμνασης και μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει.

Ώρες Λειτουργίας: 09:00 - 13:00 και 17:00 - 21:00

Δραστηριότητες προγραμμάτων:
Hibs & Abs - TABATA - CARDIO - Cross training προπόνηση - TRX - Semi personal - Personal - Προπόνηση με βάρη - Ενδυνάμωση από τραυματισμό (αποκατάσταση)Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Στοιχεία Επικοινωνίας:Τηλ.:+30 22980 23669
Facebook: vivi.porosgym


Θαλάσσια Σπορ

Askeli Water Sports Center

Ψάχνετε water sports στις διακοπές σας; Η πολυετής εμπειρία μας σας εξασφαλίζει μια μέρα γεμάτη ένταση, περιπέτεια και πολύ διασκέδαση! Το Askeli Water Sports είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο και θα βρείτε παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, από νέους και έφηβους μέχρι και για οικογένειες με παιδιά...

Περιγραφή:


Ψάχνετε water sports στις διακοπές σας; Η πολυετής εμπειρία μας σας εξασφαλίζει μια μέρα γεμάτη ένταση, περιπέτεια και πολύ διασκέδαση!

Το Askeli Water Sports είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο και θα βρείτε παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, από νέους και έφηβους μέχρι και για οικογένειες με παιδιά.

Jet ski - Parasailing - Paragliding - Tubes - Banana tubes - Water ski - Windsurfing είναι μερικές από τις υπηρεσίες μας.Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Στοιχεία Επικοινωνίας:


Passage Water Ski Center

Στο Passage Water Ski Center μπορείτε να εξασκηθειτε στο θαλάσσιο σκι ή στο σλάλομ, (αφού η σχολή διαθέτει τους απαραίτητους στίβους), στο wakeboard / wake surf, barefoot ή απλά να διασκεδάσετε με τα θαλάσσια δακτυλίδια ή μια βόλτα με τη μπανάνα (τα παιδιά την λατρεύουν!)...

Περιγραφή:


Στο Passage Water Ski Center μπορείτε να εξασκηθειτε στο θαλάσσιο σκι ή στο σλάλομ, (αφού η σχολή διαθέτει τους απαραίτητους στίβους), στο wakeboard / wake surf, barefoot ή απλά να διασκεδάσετε με τα θαλάσσια δακτυλίδια ή μια βόλτα με τη μπανάνα (τα παιδιά την λατρεύουν!).

Δεν έχει σημασία αν είστε ερασιτέχνης σκιέρ ή επαγγελματίας σκιέρ σλάλομ, εδώ θα βρείτε την κατάλληλη εκπαίδευση και προσοχή από ειδικούς καθώς επίσης και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

- Θαλάσσιο Σκι: από αρχάριους εως σκιέρ αθλητικού σκι σλάλομ
- Τρεις στίβους σλάλομ (έναν στη λιμνοθάλασσα στο Δρεπάνι)
- Trick σκι
- Wakeboard
- Barefooting
- Kneeboard και Air Chair
- Θαλάσσια δαχτυλιδια και μια μπανάνα πέντε θέσεωνΔείτε περισσότερες φωτογραφίες


Στοιχεία Επικοινωνίας:Καταδύσεις

Poros Diving Center -

Με αφοσίωση και αγάπη για τους πελάτες μας, δίνουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους από 8 ετών και πάνω να εξερευνήσουν τον "Υποβρύχιο κόσμο"! Το Poros Diving Center προσφέρει εκπαίδευση για την πλειοψηφία του scuba diving αλλά και των ελεύθερων καταδύσεων με πιστοποίηση από το PADI...

Περιγραφή:


Με αφοσίωση και αγάπη για τους πελάτες μας, δίνουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους από 8 ετών και πάνω να εξερευνήσουν τον "Υποβρύχιο κόσμο"!

Το Poros Diving Center προσφέρει εκπαίδευση για την πλειοψηφία του scuba diving αλλά και των ελεύθερων καταδύσεων με πιστοποίηση από το PADI, καθώς και scuba diving πιστοποιημένα από την ANDI, καταδύσεις για πιστοποιημένους δύτες, κολύμβηση με αναπνευστήρα και ενοικίαση εξοπλισμού.

Εκτός από τις καταδύσεις αναψυχής, το Poros Diving Center προσφέρει εμπορικές υπηρεσίες κατάδυσης όπως επιθεώρηση, καθαρισμό, αποδέσμευση αγκυροβολίας κλπ. Επίσης, μέρος του καταδυτικού κέντρου είναι η σχολή για άδεια ταχύπλοου σκάφους, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα οδήγησης ταχύπλοου και να λάβετε πιστοποίηση.Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Στοιχεία Επικοινωνίας:Μαθήματα Μαγειρικής

Μαθήματα Μαγειρικής Odyssey

Ελληνικά μαθήματα μαγειρικής με παραδοσιακές και μοντέρνες τεχνικές και συνταγές. Ελάτε να μάθετε στο χαρούμενο και φιλικό χώρο μαθημάτων μαγειρικής. Δοκιμάστε τα κρασιά μας, το ούζο μας, και την μοντέρνα εκδοχή των οργανικών, τοπικών προϊόντων...

Περιγραφή:


Ελληνικά μαθήματα μαγειρικής με παραδοσιακές και μοντέρνες τεχνικές και συνταγές. Ελάτε να μάθετε στο χαρούμενο και φιλικό χώρο μαθημάτων μαγειρικής. Δοκιμάστε τα κρασιά μας, το ούζο μας, και την μοντέρνα εκδοχή των οργανικών, τοπικών προϊόντων.

Η βάση μας είναι στα Odyssey Apartments.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί από τι φτιάχνονται το Κλέφτικό, ο Γύρος, το Σουβλάκι ή ακόμα καλύτερα θα θέλατε να μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας αυτά τα υπέροχα πιάτα; Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό το εργαστήριο είναι για σας. Σε μια φιλική και πληροφοριακή ατμόσφαιρα θα μάθετε να φτιάχνετε αυτά τα πιάτα μόνοι σας με τον παραδοσιακό, Ελληνικό τρόπο. Κατόπιν μπορείτε να απολαύσετε τα σπιτικά φαγητά στο Odyssey's Corner Bistro μαζί με την οικογένειά σας και τους φίλους σας.

Η Κατερίνα Σακελλίου θα σας καθοδηγήσει κατά την διάρκεια των μαθημάτων. Την διακατέχει πάθος και δεν ενδιαφέρεται μόνο για την ιστορία των φαγητών αλλά γνωρίζει πολύ καλά, επίσης, την καταγωγή πολλών παραδοσιακών Ελληνικών πιάτων. Εξειδικεύεται και στην μοντέρνα αλλά και στην παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα. Η Κατερίνα έχει περίπου 10 χρόνια εμπειρίας στα μαθήματα μαγειρικής στην Ολλανδία, όπου ζει κάποιους μήνες με την οικογένειά της.

Η Ελληνική κουζίνα και η Μεσογειακή διατροφή είναι από τις πιο υγιεινές στον κόσμο. Ελπίζουμε πως ότι μάθετε στα μαθήματα μαγειρικής μας, θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον και θα βελτιώσουν τις ικανότητές σας στην παρασκευή νέων, νόστιμων και υγιεινών πιάτων για όλους τους φίλους σας από την στιγμή που θα γυρίσετε σπίτι.Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Στοιχεία Επικοινωνίας:Νεροτσουλήθρες

Magda's Kamares

Το συγκρότημα Magda's Kamares βρίσκεται στο Ασκέλι του Πόρου. Η μεγάλη μας πισίνα ικανοποιεί και τους πιό απαιτητικούς μας πελάτες διαθέτοντας ειδικό μέρος για παιδιά, νεροτσουλήθρες, αλτήρα και Jacuzzi. Υποστηρίζεται από ειδικό σύστημα φιλτραρίσματος και απολύμανσης του νερού για την βέλτιστη υγιεινή...

Περιγραφή:


Το συγκρότημα Magda's Kamares βρίσκεται στο Ασκέλι του Πόρου. Η μεγάλη μας πισίνα ικανοποιεί και τους πιό απαιτητικούς μας πελάτες διαθέτοντας ειδικό μέρος για παιδιά, νεροτσουλήθρες, αλτήρα και Jacuzzi.

Υποστηρίζεται από ειδικό σύστημα φιλτραρίσματος και απολύμανσης του νερού για την βέλτιστη υγιεινή.

Για τους ένοικους οι νεροτσουληθρες και οι ξαπλωστρες ειναι δωρεάν!Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Στοιχεία Επικοινωνίας:Τηλ.:+30 22980 23157 - +30 6944 187783
Τηλ. για χειμώνα:+30 210 4814646
Fax:+30 22980 23456
E-mail: info@magdaskamares.gr
Web: www.magdaskamares.gr
TripAdvisor: Magdas Kamares
Facebook: MAGDAS KAMARES
Youtube: Magda's Kamares
Booking: Magdas Apartments


Οινοποιεία

Οινοποιείο Ανδρέου

Το Οινοποιείο Ανδρέου μας προτείνει οίνους από αναγνωρίσιμες οινοποιήσιμες ποικιλίες που εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο που γεννήθηκαν, προσκαλώντας ακόμα και τους πιο δύσκολους λάτρεις...

Περιγραφή:


Το Οινοποιείο Ανδρέου μας προτείνει οίνους από αναγνωρίσιμες οινοποιήσιμες ποικιλίες που εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο που γεννήθηκαν, προσκαλώντας ακόμα και τους πιο δύσκολους λάτρεις του καλού – ποιοτικού κρασιού να γευτούν την ιδιαίτερη γεύση τους.

Μιλούν για το κρασί τους με ενθουσιασμό. Τα μάτια τους είναι φωτεινά σαν τα λαμπερά χρώματα των κρασιών που ωριμάζουν υπομονετικά στα κελάρια τους.

Μας προσκαλούν να πάρουμε τον Δρόμο του Κρασιού, αναβιώνοντας γηγενείς ποικιλίες σταφυλιών, στον ιδιαίτερο χώρο γευσιγνωσίας, που μας παρέχουν προσφέροντας μια ολοκληρωμένη οινική εμπειρία σε όλους τους λάτρεις.Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Στοιχεία Επικοινωνίας:Υπαίθριες Δραστηριότητες

Πεζοπορία Odyssey

Η περιοχή γνωστή ως Σαρωνικός Κόλπος είναι κοντά στην Αθήνα και κατά μήκος της ακτογραμμής της Αττικής και της Πελοπονήσσου. Ο Σαρωνικός Κόλπος είναι μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, και μια υπέροχη περιοχή για περπάτημα όλο τον χρόνο...

Περιγραφή:


Η περιοχή γνωστή ως Σαρωνικός Κόλπος είναι κοντά στην Αθήνα και κατά μήκος της ακτογραμμής της Αττικής και της Πελοπονήσσου. Ο Σαρωνικός Κόλπος είναι μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, και μια υπέροχη περιοχή για περπάτημα όλο τον χρόνο.

Ο Πόρος, αλλά και τα γύρω νησιά όπως η Αίγινα, η Ύδρα, οι Σπέτσες και τα ηφαιστειογενή Μέθανα, προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία φυσικού περιβάλλοντος για όμορφους περιπάτους.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα προγράμματα για περίπατους, αλλά την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι καλύτερη εποχή για όμορφους περιπάτους στην περιοχή. Μπορείτε επίσης να κάνετε περιπάτους κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά συνιστάται να ξεκινήσετε νωρίς γιατί κάποιες φορές το απόγευμα η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Καλούμε ομάδες, των 50 ετών ή ελεύθερους, για να πάρουν μέρος στους περιπάτους μας. Μπορούν να έρθουν και άτομα και των υπόλοιπων ηλικιών φυσικά. Κατά την διάρκεια του περιπάτου θα συναντήσετε ένα άφθονο, κατάφυτο περιβάλλον, αλλά και σημάδια περιπάτου που είναι χρήσιμα γι'αυτούς που ακολουθούν το "Nordic walking".

Οι τιμές μας:
Περίπατος στην "Ιστορία" του Πόρου: €10,00
Πεζοπορίες σε ομάδες - 10 άτομα το ελάχιστο: €25,00

Η βάση μας είναι στα Odyssey Appartments.Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Στοιχεία Επικοινωνίας:


Saronic Outdoor Activities

Οι δραστηριότητες που προσφέρει το "Saronic Outdoor Activities" είναι: Sea kayak, κολύμβηση, SUP, πεζοπορία, mountain bike, SUPilates, κατασκηνώσεις τρίαθλου και κολυμβητικές κατασκηνώσεις. Δείτε τον Πόρο με άλλα μάτια! Συνδυάστε τις διακοπές σας με εμπειρίες, περιπέτεια και επαφή με τη φύση...

Περιγραφή:


Ο Σπύρος και η Κατερίνα είναι οι ιδρυτές του Saronic Outdoor Activities και είναι από τον Πόρο.

Ο Σπύρος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα στην κολύμβηση, και κάτοχος διπλώματος Sea Kayak και Ναυαγοσωστικής, με συμμετοχή σε διεθνείς δραστηριότητες αθλητισμού και περιπέτειας.

Η Κατερίνα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος διπλώματος Sea Kayak και Ναυαγοσωστικής με συμμετοχές σε Μαραθώνιους και κολυμβητικούς αγώνες.

Το ζευγάρι λατρεύει την περιπέτεια και αυτή την αγάπη τη μοιράζεται με τους επισκέπτες στο νησί, μέσα από την επιχείρηση αθλοτουρισμού "Saronic Outdoor Activities".

Οι δραστηριότητες που προσφέρει το "Saronic Outdoor Activities" είναι: Sea kayak, κολύμβηση, SUP, πεζοπορία, mountain bike, SUPilates, κατασκηνώσεις τρίαθλου και κολυμβητικές κατασκηνώσεις.

Δείτε τον Πόρο με άλλα μάτια! Συνδυάστε τις διακοπές σας με εμπειρίες, περιπέτεια και επαφή με τη φύση.Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Στοιχεία Επικοινωνίας:Υφαντική & Δημιουργίες

ΕΡΓΑΝΗ Εργαστήριο

Καλωσορίσατε στο εργαστήριο ΕΡΓΑΝΗ στον Πόρο. Το εργαστήριο ιδρύθηκε το 1998 και βρίσκεται πίσω από την κεντρική ψαραγορά του νησιού. Στο εργαστήρι μας, εκτός από παραδοσιακά υφαντά, μπορείτε να βρείτε πολλές ευφάνταστες χειροποίητες δημιουργίες από ύφασμα και τσόχα, φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι...

Περιγραφή:


Καλωσορίσατε στο εργαστήριο ΕΡΓΑΝΗ στον Πόρο. Το εργαστήριο ιδρύθηκε το 1998 και βρίσκεται πίσω από την κεντρική ψαραγορά του νησιού. Στο εργαστήρι μας, εκτός από παραδοσιακά υφαντά, μπορείτε να βρείτε πολλές ευφάνταστες χειροποίητες δημιουργίες από ύφασμα και τσόχα, φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι.

Η τέχνη της υφαντικής και της τσόχας είναι τόσο παλιές, όσο και η παρουσία του ανθρώπου στη γη. Είναι όμως πάντα επίκαιρες και προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση σε όποιον ασχοληθεί με αυτές.

Δίωρα και τετράωρα σεμινάρια γνωριμίας με τις βασικές αρχές κάθε τέχνης. Συμμετοχή από ένα έως τέσσερα άτομα. Η μέρα και η ώρα καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης.Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Στοιχεία Επικοινωνίας:


Sign In