Μαθήματα Μαγειρικής Odyssey

Ασκέλι, Πόρος
  • Αρχική
  • Μαθήματα Μαγειρικής Odyssey

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Ελληνικά μαθήματα μαγειρικής με παραδοσιακές και μοντέρνες τεχνικές και συνταγές. Ελάτε να μάθετε στο χαρούμενο και φιλικό χώρο μαθημάτων μαγειρικής. Δοκιμάστε τα κρασιά μας, το ούζο μας, και την μοντέρνα εκδοχή των οργανικών, τοπικών προϊόντων.

Η βάση μας είναι στα Odyssey Apartments.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί από τι φτιάχνονται το Κλέφτικό, ο Γύρος, το Σουβλάκι ή ακόμα καλύτερα θα θέλατε να μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας αυτά τα υπέροχα πιάτα; Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό το εργαστήριο είναι για σας. Σε μια φιλική και πληροφοριακή ατμόσφαιρα θα μάθετε να φτιάχνετε αυτά τα πιάτα μόνοι σας με τον παραδοσιακό, Ελληνικό τρόπο. Κατόπιν μπορείτε να απολαύσετε τα σπιτικά φαγητά στο Odyssey's Corner Bistro μαζί με την οικογένειά σας και τους φίλους σας.

Η Κατερίνα Σακελλίου θα σας καθοδηγήσει κατά την διάρκεια των μαθημάτων. Την διακατέχει πάθος και δεν ενδιαφέρεται μόνο για την ιστορία των φαγητών αλλά γνωρίζει πολύ καλά, επίσης, την καταγωγή πολλών παραδοσιακών Ελληνικών πιάτων. Εξειδικεύεται και στην μοντέρνα αλλά και στην παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα. Η Κατερίνα έχει περίπου 10 χρόνια εμπειρίας στα μαθήματα μαγειρικής στην Ολλανδία, όπου ζει κάποιους μήνες με την οικογένειά της.

Η Ελληνική κουζίνα και η Μεσογειακή διατροφή είναι από τις πιο υγιεινές στον κόσμο. Ελπίζουμε πως ότι μάθετε στα μαθήματα μαγειρικής μας, θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον και θα βελτιώσουν τις ικανότητές σας στην παρασκευή νέων, νόστιμων και υγιεινών πιάτων για όλους τους φίλους σας από την στιγμή που θα γυρίσετε σπίτι.