Πεζοπορία Odyssey

Ασκέλι, Πόρος

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Η περιοχή γνωστή ως Σαρωνικός Κόλπος είναι κοντά στην Αθήνα και κατά μήκος της ακτογραμμής της Αττικής και της Πελοπονήσσου. Ο Σαρωνικός Κόλπος είναι μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, και μια υπέροχη περιοχή για περπάτημα όλο τον χρόνο.

Ο Πόρος, αλλά και τα γύρω νησιά όπως η Αίγινα, η Ύδρα, οι Σπέτσες και τα ηφαιστειογενή Μέθανα, προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία φυσικού περιβάλλοντος για όμορφους περιπάτους.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα προγράμματα για περίπατους, αλλά την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι καλύτερη εποχή για όμορφους περιπάτους στην περιοχή. Μπορείτε επίσης να κάνετε περιπάτους κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά συνιστάται να ξεκινήσετε νωρίς γιατί κάποιες φορές το απόγευμα η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Καλούμε ομάδες, των 50 ετών ή ελεύθερους, για να πάρουν μέρος στους περιπάτους μας. Μπορούν να έρθουν και άτομα και των υπόλοιπων ηλικιών φυσικά. Κατά την διάρκεια του περιπάτου θα συναντήσετε ένα άφθονο, κατάφυτο περιβάλλον, αλλά και σημάδια περιπάτου που είναι χρήσιμα γι'αυτούς που ακολουθούν το "Nordic walking".

Οι τιμές μας:
Περίπατος στην "Ιστορία" του Πόρου: €10,00
Πεζοπορίες σε ομάδες - 10 άτομα το ελάχιστο: €25,00

Η βάση μας είναι στα Odyssey Appartments.Sign In