Πεζοπορία Odyssey

Ασκέλι, Πόρος

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Η περιοχή γνωστή ως Σαρωνικός Κόλπος είναι κοντά στην Αθήνα και κατά μήκος της ακτογραμμής της Αττικής και της Πελοπονήσσου. Ο Σαρωνικός Κόλπος είναι μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, και μια υπέροχη περιοχή για περπάτημα όλο τον χρόνο. Ο Πόρος, αλλά και τα γύρω νησιά όπως η Αίγινα, η Ύδρα, οι Σπέτσες και τα ηφαιστειογενή Μέθανα, προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία φυσικού περιβάλλοντος για όμορφους περιπάτους.

Φέτος θα ξεκινήσουμε με εβδομάδες πεζοπορίας. Σε αυτές τις εβδομάδες ένας οδηγός, η Judith Vinkesteijn θα σας οδηγήσει σε μερικές όμορφες πεζοπορίες στον Πόρο και στη γύρω περιοχή. Η πρώτη εβδομάδα θα είναι 27/03/2021 έως 03/04/2021. Θα ακολουθήσουν άλλες ημερομηνίες.

Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι η καλύτερη στιγμή για υπέροχους περιπάτους στην περιοχή. Μπορείτε επίσης να κάνετε βόλτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά συνιστάται να ξεκινήσετε νωρίς γιατί κάποιες φορές τα απογεύματα η θερμοκρασία μπορεί να ξεπεράσει και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Προσκαλούμε γκρουπ, της ηλικίας των 50 ή και μόνους, να λάβουν μέρος στις δραστηριότητες πεζοπορίας. Φυσικά, είναι ευπρόσδεκτοι και άνθρωποι των υπόλοιπων ηλικιακών ομάδων. Κατά την πεζοπορία ανακαλύπτετε το άφθονο δασώδες περιβάλλον, με μερικά μονοπάτια που είναι επίσης καλά για κάποια εντατική «Βόρεια Βόλτα». Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.