Μαρία Βαρβάρου | Ιατρός Μικροβιολόγος Βιοπαθολόγος - Μικροβιολογικό Εργαστήριο

Κέντρο, Πόρος
  • Αρχική
  • Μαρία Βαρβάρου Μικροβιολόγος

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Το εργαστήριο είναι πλήρως αυτοματοποιημένο σε όλα τα στάδια διενέργειας των διαγνωστικών εξετάσεων. Με τη χρήση κωδικών barcode, ταυτοποιούνται όλα τα δείγματα, από τη στιγμή της δειγματοληψίας έως και την εξαγωγή των αποτελεσμάτων. Έτσι μηδενίζεται η πιθανότητα λάθους και εξασφαλίζονται αξιόπιστα αποτελέσματα.

Η Μαρία Βαρβάρου παρέχει τη δυνατότητα κατ’ οίκον αιμοληψίας, στον Πόρο, καθώς και σε όλη την περιοχή της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, ενώ κατόπιν σχετικής συνεννόησης πραγματοποιεί αιμοληψίες ακόμη και τα Σάββατα. Είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ και τα Στρατιωτικά Ασφαλιστικά Ταμεία.

Διαμορφώνοντας έναν προσεγμένο και ευχάριστο χώρο, στόχος της ήταν να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για τους λιλιπούτειους επισκέπτες της, για μια γρήγορη και ανώδυνη αιμοληψία. Το εργαστήριο θυμίζει παιδότοπο. Διακοσμημένο με ξεχωριστά παιδικά έπιπλα, χαρούμενες ταπετσαρίες, παιχνίδια και δραστηριότητες, προκαταβάλει θετικά τα παιδιά και ταυτόχρονα καθησυχάζει τους γονείς, πολλοί από τους οποίους κουβαλούν τραυματικές, παιδικές αναμνήσεις από αιματολογικές εξετάσεις.