Ροΐδης Φαρμακείο

Κέντρο, Πόρος

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Διανύοντας την τρίτη δεκαετία λειτουργίας του, το Φαρμακείο Ροΐδη, στην πλατεία Καραμάνου στο κέντρο του Πόρου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των ντόπιων και των επισκεπτών του νησιού. Η άψογη εξυπηρέτηση και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν καθημερινά και με συνέπεια οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό του φαρμακείου για τις ανάγκες των πελατών έχουν αναγάγει το Φαρμακείο Ροΐδη στο πλέον εξειδικευμένο και αξιόπιστο κατάστημα στην αγορά των φαρμάκων και των καλλυντικών.

Το ζεύγος Ροΐδη, ο Δημήτρης και η Κατερίνα, έχει ως προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών του ασθενούς και του πελάτη του φαρμακείου, παρέχοντας υπηρεσίες, όπως η μέτρηση σακχάρου, πίεσης και οξυγόνου κ.ά. Παράλληλα, το εξειδικευμένο στον χώρο των καλλυντικών προσωπικό του φαρμακείου σάς συμβουλεύει, ώστε να καταλήξετε στην ορθότερη επιλογή για την αγορά αντηλιακών και καλλυντικών.

Επιπλέον, κάθε Σάββατο πρωί η ειδική συνεργάτις αισθητικός του Φαρμακείου Ροΐδη σάς βοηθά να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για την επιδερμίδα σας και επιμελείται το μακιγιάζ σας, με τα προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών της αγοράς, όπως: Laroche Posay, Ave`ne, Frezyderm, Galenic, Lierac, Froika, Κorres, Vichy, Garden, ενώ παρέχει κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα της ERRE DUE, που βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των προϊόντων μακιγιάζ ευρείας διανομής στην Ελλάδα.

Στο φαρμακείο Ροΐδη μπορείτε επίσης να βρείτε τα ανατομικά υποδήματα Scholl. Το Φαρμακείο Ροΐδη είναι ανοιχτό καθημερινά, 08.30 με 14.30 και 17.30 με 24.00. Υπεύθυνος Φαρμακοποϊός Δημήτρης Ροΐδης και Κατερίνα Μπήτρου-Ροΐδη, Τεχνολόγος Καλλυντικών Φαρμάκων και παρεμφερών προϊόντων.

Tip: Από φέτος υπέροχα τα αρώματα και τα αφρόλουτρα, +scrub της εταιρίας L'ERBOLARIO!