Αμάλθεια - Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπείων

Κέντρο, Πόρος

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Το Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών Αμάλθεια βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό του Πόρου, σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, φτιαγμένο με αγάπη για να σας προσφέρει χαλάρωση, και να σας ταξιδέψει πίσω στην αρχαία Ελλάδα.

Η ιδιοκτήτρια του χώρου Κωνσταντίνα Βλάχου, έχοντας αγάπη για τον Ελληνικό πολιτισμό μελέτησε τα κείμενα του Ιπποκράτη που ήταν ο μεγάλος δάσκαλος της ιατρικής και εκπαιδεύτηκε στην αρχαία Ελληνική μάλαξη.

Η Αρχαία Ελληνική Μάλαξη® είναι μια θεραπευτική μέθοδος η οποία βασίζεται σε τεχνικές που υποστήριζε ο "πατέρας" της ιατρικής Ιπποκράτης στα γραπτά του και οι οποίες εφαρμόζονταν στα σχολεία πάλης την αρχαίας Ελλάδας, στα γυμναστήρια από τους παιδοτρίβες και σε ασθενείς στα Ασκληπιεία που λειτουργούσαν σαν θεραπευτικά κέντρα. Πρόκειται για μία θεραπεία η οποία απελευθερώνει το στρες χαρίζοντας ένα βαθύ αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας, ενώ ταυτόχρονα μας φέρνει σε επαφή με την αρχαία Ελληνική ιατρική σκέψη.

Ο χώρος μας σας προτείνει θεραπείες με βιολογικά προϊόντα, λάδια και αιθέρια έλαια, ειδικά σχεδιασμένες για τις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου. Αφεθείτε με εμπιστοσύνη και απολαύστε την πληρότητα...